Darttoernooi 2018

Darttoernooi 2018

De vierde zaterdag van januari stond weer in het teken van het jaarlijkse darttoernooi. Op 27 januari deden er een mooi aantal van zestien mannen, vijf vrouwen en vier jeugdleden mee om de prijzen. 

De mannen werden onderverdeeld in vier poules van vier, waarvan de beste twee door gingen naar de winnaarsronde en de overige twee naar de verliezersronde. De dames begonnen op 301 en speelden best-of-three met singles uit, de heren startten op 501 en speelden best-of-five. De finale bij de dames was best-of-five en bij de heren was de finale best-of-seven.

Bij de dames waren er twee speelsters met drie gewonnen wedstrijden: Alien en Ageeth speelden dus de finale. Net als de voorgaande twee jaar wist Alien de beker te winnen; dit keer won ze de finale met 3-0. Derde werd Melissa met twee gewonnen wedstrijden.

In de jeugdpoule wist Marnick al zijn drie wedstrijden te winnen, hierdoor ging hij naar huis met de jeugdbeker. Tijmen werd tweede en Luka eindigde als derde.

Bij de heren bereikten Tim en Albert de finale. Tim versloeg in de halve finale Remco met 3-2, en Albert won met dezelfde cijfers van Arjan. In de troostfinale pakte Arjan de derde prijs door met 3-2 van Remco te winnen. De finale tussen Albert en Tim eindigde in 4-0, waardoor Albert zijn titel met succes prolongeerde.

De verliezersronde werd gewonnen door Alex. In de finale versloeg hij Eddy met 3-2. Gerson eindigde op de derde plaats.